Aloitin VHH-ruokavalioon siirtymisen maanantaina lukemalla Antti Heikkilän kirjat Hyvän olon keittokirja 1&2.

Heikkilä osasi perustella ruokavalion minun järkeeni käypästi, joten minäkin, karppausta huuhaadieettinä pitänyt, ymmärsin logiikan.

Olen pari vuotta Kiloklubin ruokalaskuria käyttänyt, ja sitä käytän edelleenkin, tosin nyt tarkkailen hiilareitten ja rasvan määriä, en kaloreita.

Hiilarit pidin ensin alle 40 gramman, ja nyt vkl alle 20 grammaa/vrk. Makrot ovat vähän vaihdellen: hh 8, rasva 72, prot. 20 prosenttia.

Kaloreita vaihdellen 1400 - 2000/vrk.

Täytyypä sanoa, etten ole koskaan syönyt näin hyvin, ja vointikin on mitä parhain. Turvotus on kadonnut, ja alun päänsäryn jälkeen en ole huonoja vaikutuksia huomannut ollenkaan. Huomenna on punnituspäiväni, kerron tuloksista aamulla!