Juhannuksen juopottelujen turvotukset lähtivät melkein kokonaan eilisen aikana, ja painoa oli tänä aamuna 108,3 kg. Join eilen vettä kuin kameli, ja juoksin vessassa monta kertaa tunnissa.

Tänään on ollut kiva päivä, lekoteltiin S:n kanssa rannalla, minä kävin uimassakin. Kotiin tultua imuroin ja pyyhin S:n auton sisätilat puhtaaksi. Hyvää hikijumppaa kuumana päivänä. Illansuussa tein meille tomaattikeittoa ja mantelileipiä, sitten S lähti ajamaan kotiinsa hyvin ravittuna. Hämmästeltiin siinä yhdessä, kuinka hyvää karppiruoka oikein onkaan!

Kyllähän se vähän kaihertaa, kun ensimmäistä kertaa karppausaikana ei ole paino pudonnut, mutta kun muistaa sen alkoholin määrän mitä juhannuksen aikaan upposi, niin en ihmettele yhtään. Syömisten suhteen on puhdas omatunto, hiilarimättöä en ole sortunut harrastamaan. Eiköhän sitä seuraavassa punnituksessa olla taas mukavammissa lukemissa. Tosin ensi viikon vaakakeikka jää väliin, kun lähden viikoksi maalle talonvahdiksi. Toisaalta ihan hyväkin olla vähän erossa tuosta vaa'asta.

M:n sisko on muuten pudottanut karppaamalla jo 7 kg! Hän taisi aloittaa kuukausi sitten. Toimii!!