Kun kello soi aamulla 4.20, kävi mielessäni ajatus, että ei tämä taidakaan olla niin hyvä juttu! Nousin kuitenkin, lämmitin mikrossa M:n yöllä keittämän kahvin, ja niin lähdettiin kirpparille. Porukkaa oli jo paikalla kun saavuimme, mutta saimme tosi hyvän pöydän silti. Myynti käynnistyi nopeasti, ja tienistiä tuli 55€. Mahtavaa!

Eväänä oli eilistä Tacopiirasta, sekä viisi siivua paistettua pekonia. Hyvin jaksoin, eikä tullut nälkä. Lounaan söin vasta päikkäreiden jälkeen neljän maissa. Tekaisin tonnikalasalaatin ja kermaviili-majoneesikastikkeen. Iltapalaksi on vielä luvassa voimanteleita.

Näin entistä terapeuttiani kirpparilla, juttelimme moneen otteeseen tupakkapaikalla, ja hän oli tietysti tosi onnellinen kuullessaan, kuinka hyvin minulla nykyään menee. Sanoinkin hänelle kiitokset siitä, että hän sai aikanaan minut sysättyä liikkeelle ja uskomaan itseeni. En tiedä, olisinko enää elossakaan, jos ei tuo terapeutti olisi sattunut tielleni.

Matamin kanssa tavattiin myös, ja kirpparia kierrellessä juteltiin ja tutustuttiin. Ihan kivaa oli, eikä enää jännittänyt yhtään. Tai no vähän, kun olen hiukan huono tutustumaan uusiin ihmisiin mielestäni.