En ole ehtinyt edes blogia päivittää, kun olen lasten kanssa ollut niin kiireisenä koko viikon. Ollaan leikitty turistia, ja kierretty kaupunkia moneen otteeseen. Juniori S oli saanut digikameran, ja sillä on kuvattu kaikki matkan varrella olleet patsaat monesta kuvakulmasta.

Hellettäkin on pitänyt, ja kärpäsiä riittänyt sisällä, kun ikkunat ja ovet on oltava auki koko ajan. Eilen oli sen verran viileää ja sateista, että sain siivottua pitkästä aikaa. Mustikat taitavat jäädä metsään tänä vuonna, kun on vaan liian kuuma edes ajatella marjojen poimimista. Onneksi kauppojen pakastealtaista löytyy helpotusta siiheen puutteeseen talvellakin.

Olen alkanut kiinnittää entistä enemmän huomiota proteiinin määrään ruuassa. Huomasin, että olen syönyt protskuja vähän liikaa, ja nyt olen yrittänyt pitää ne siinä alle 90g päivässä. Vielä parempi olisi, jos pääsisin 60g:aan, mutta se on jo melko vaikeaa. Vaa'alla en ole käynyt pariin päivään, saa nähdä, mitä huominen punnitus näyttää. Helteen aiheuttama turvotus on luultavasti ainakin hävinnyt, kiitos tämän ja eilisen päivän viileyden.

M tulee loppuviikolla, ja häntä onkin jo kaamea ikävä, tuntuu, kuin viime tapaamisesta olisi jo monta viikkoa, vaikka viikkohan siitä vasta on. Silloin tosin nähtiin vain niin vähän aikaa.

Tein lapsillekin karpahtavaa ruokaa, ja O tykkäsi kovasti kukkismuusista. Molemmat pitävät pekonista ja munista, O myös munakkaasta. Eivät koko viikossa saaneet syötyä pientä pakettia leipää, joten hyvin teki karppiruoka kauppansa.