Kun tuo paino putoaa niin hitaasti, ettei malttaisi odottaa, niin yritän tosiaan vähentää proteiinin syöntiä. Yleinen suositushan on, että proteiinin osuus ruoasta olisi 1 - 1,5g/ihannepainokilo. Minulla siis 60 - 90g päivässä. Tähän saakka on lähestytty 100g:aa päivittäin, ja nyt miettimällä ja suunnittelemalla KK:n ruokalaskuria apuna käyttäen olen saanut pari päivää pidettyä sen noin 70g:ssa/päivä.

Äsken söin valkosipulivoissa pyöräytettyjä papuja ja kukkakaalia sekä yhden juusto-Wilhelmin. Normi olisi ollut kaksi makkaraa. Hmph. Tuntui tuo annos tosin riittävän, jälkiruoaksi söin 10 voimantelia. Aamu- ja iltaruokana on mantelileipä juusto- ja metukkatäytteillä. Kaloreita tupsahtaa vähän reilu 1700. Se on KK:n minulle suosittelema päivittäinen kalorimäärä, ja siihen tähtään. Annan tosin välillä mennä reilusti ylikin, jos on mennäkseen.

Otin tuossa eilen vähän mittoja, ja ihmeesti oli kymmenessä päivässä lantion ympärys yht'äkkiä kaventunut 4cm! Pohkeesta oli lähtenyt samassa ajassa 2,5cm ja vyötäröltä sentti. Syytän pyöräilyä näistä pienistä ihmeistä, ja tietenkin karppausta. Monet ovat tuolla karppaus.infossa kertoneet samaa, eli jos paino tuntuu jumittavan, niin kannattaa ottaa mittanauha käteen, ja johan tuloksia alkaa löytymään! Ihan hyvä toisaalta, ettei paino putoa liian vauhdikkaasti, siitä ei seuraa kuin löysää ja ryppyistä nahkaa.

Laitankin tähän vähän mittoja. Ensimmäiset on mitattu vuodenvaihteessa, ja toiset siis eilen:

Rinnanymp.      137--->132  (-5cm)

Vyötärö               131--->113  (-18cm)

Lantio                 134--->125  (-9cm)

Reisi                     65--->64    (-1cm)

Pohje                    49--->46,5 (-2,5cm)

Hurjasti on senttejä lähtenyt, etenkin vyötäröltä. Siellähän se pahin rasva juuri lymyääkin. Kumma kyllä, kaikki vaatteet pysyvät vielä päällä?!?!Ovat ehkä olleet sitten niin tiukkoja, että nyt vasta alkavat vähän löystyä. Tosin farkkuja ei ole tarvinnut sovittaa viikkokausiin, kun on näitä ilmoja pidellyt. Yhdet pienemmät farkut, joissa jäi useita senttejä vajaaksi kiinni meneminen, mahtuvat tosin nyt hyvin. Ja tosiaan ulkoilutakki ei ole enää pinkeän tiukka, vaan sopiva.

Syksyllähän sen näkee sitten, kun pitää etsiä pidempilahkeista ja -hihaista päälle pantavaa, että mitkä vielä voi kelpuuttaa käytettäväksi. Oioi, ensi kesänä voin mennä alennusmyynteihin ostamaan normikokoisia vaatteita!!Siis olen iloinen, jos 44 tai xl on sopivia, kunhan ei "Isojen tyttöjen" osastolle tarvitsisi mennä enää ikinä!!