Jiihaa, paino oli humpsahtanut 500g alaspäin maanantaisesta!!Sehän on enemmän kuin viimeisenä kahtena viikkona yhteensä!! Proteiinin vahtiminen näköjään on se avain, jolla minun jumini saa selätettyä! Paino on nyt 105,5, ja painoindeksi 42,8.

Kyllä tuntuu hyvältä, että osaa tehdä jotain oikein ja oivaltaa, miten laihtumisen saa taas käyntiin. Karppaus.infon foorumien lukeminen on auttanut tässä asiassa tosi paljon. Siellä on niin paljon tietoa ja ihmisten omakohtaisia kokemuksia. mistä ammentaa itselleen.

Oudointa tässä karppauksessa on se, että laihtumisen lisäksi myös kiinteytyy. Minullakin oli reisien yläosissa takana löysää nahkaa, joka on nyt jotenkin kutistunut kasaan. Tästä innostuneena tein eilen jalkakyykkyjä telkkaria katsoessani, ja jumppasin myös käsivarsia. Jalkalihakset on nyt vähän kipeänä, ja rääkki jatkuu tänään "Naapureina Madridissa" -ohjelmaa katsoessa.

Eilen illalla oli tosi vaikeaa saada unta, ja puoli kahdeltatoista napostelin vielä kourallisen suolapähkinöitä ja join vissyä. Oli jotenkin sellainen heikottava ja etova olo. Se korjaantui onneksi pähkinöillä ja magnesiumtabulla. Suolatasapaino näillä helteillä menee helposti sekaisin, kun tulee juotua ihan hurjia määriä.