Olin syönyt aamiaisen kahdeksan maissa; kahden munan munakas juustolla ja pekonilla sekä puolikkaalla tomaatilla. Viiden maissa alkoi tuntua siltä, että nyt voisi taas syödä.

Alettiin kullan kanssa valmistaa kesäkurpitsaröstejä, jauhelihapihvejä ja fetasalaattia. Kulta teki lisäksi ihanaa salaattikastiketta kermaviilistä ja majoneesista. Taisipa sinne sotkeutua mukaan vähän vanhaksi menevää turkkilaista jogurttiakin. Mausteeksi kastikkeeseen maestro laittoi tomaattipyrettä, sitruunamehua, sitruuna- ja mustapippuria, tilliä ja suolaa.

Minä paistelin jauhelihapihvit uunissa, laitoin perusseokseen lisäksi silputtua meetvurstia. Pizzamaustetta tietenkin tunkaisin mukaan, ja hyvää tuli. Ksäkurpitsaröstien ohje aiemmin tässä blogissani, samoin jauhelihapihvien. Salaatti oli normi ruukkusalaatti silputtuna, sekä yksi avomaankurkku ja kaksi tomaattia. Piti ihan silmät sulkea ja huokailla syödessä, niin hyvää on karppisapuska!