Hämmästyin kovasti, kun pari viikkoa sitten viimeksi kokeilemani, ja silloin toivottoman pieniltä tuntuneet koon 44 farkut sopivatkin tänään päälle!!

Vetoketjun jouduin sulkemaan selälläni, ja tunnustan, että vyötäröllä kiristää istuessani, mutta ne ovat jalassa nyt! Nyt on itsekin pakko myöntää, että laihtumista on tapahtunut!Jihaa, hyvä minä!!

Eilen tein iltapalaksi kaalisalaattia, johon tuli kaalin lisäksi paloiteltu kanankoipi, purkillinen feta-snacksia, tomaatti ja majoneesia, sitruunamehua, valkoviinietikkaa, suolaa ja mustapippuria. Hyvää oli, ja toiset annokset jäi vielä täksi päiväksi. Illalla taidan tehdä Tacopiirakkaa alkavan viikonlopun kunniaksi.

Tällä viikolla on rahat tosi vähissä, joten eilen kaupasta tarttui mukaan alennuksesta munia, kermaa, jauhelihaa, mozzarellaa ja kannuswurstia. Kauppareissulla pohdittiin M:n kanssa, kuinka halvaksi karppaaminen tulee. Perusruoka-ainekset ovat edullisia, ja ruokaa menee määrällisesti paljon vähemmän kuin ennen. Eikä tarvitse ostaa kalliita karkkeja, sipsejä, pullaa tai muita entisiä herkkuja. Muistelimme myös hiilariaikojen  ruokailutapoja, kun eineksiä oli pöydässä monta kertaa viikossa. Nyt niiden maku tuntuu jo ajatuksena ällöttävältä.

Viva la Karppaus!