yksi annos

1 keskikokoinen kesäkurpitsa (~300g)

150 g kypsää sika-nautajauhelihaa

30 g Koskenlaskijaa

2 valkosipulin kynttä

1 tl Pirkka välimeren tahnaa

1 rkl tomaattipyrettä

suolaa, chilijauhetta, paprikajauhetta, pizzamaustetta

pinnalle 1 dl juustoraastetta

tee näin:

halkaise kesäkurpitsa, koverra sisus lusikalla pois ja paista jauhelihan kanssa.

Ripottele kuoriin vähän suolaa ja anna vetistyä sillä aikaa kun teet täytteen.

Lisää täytteeseen mausteet ja sulatejuusto.

Laita kuoret uunivuokaan, lisää täyte, ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Koko satsin HH 12,8 g

                         R  48,5 g

                         P  48,9 g

                 KCAL 682