Karppaus.infon reseptiosiosta mukailtu Maximan alunperin kehittämä ohje. Alunperin neljälle, mutta minun reseptini on kahdelle.
kaksi annosta
250 g parsakaalia (pakkasesta)
1 sipuli
50 g paprikaa suikaleina
2 siivua pekonia
90 g kypsää broileria (pilkoin eilen paistetun koiven)
20 g voita paistamiseen
2 munaa
2 dl kuohukermaa
1 dl juustoraastetta
0,5 tl suolaa
mustapippuria, paprikajauhetta, garam masalaa (vajaa puoli teelusikallista kutakin)
Sulata parsakaalin kukinnot mikrossa, tai höyrytä 5 min. jos käytät tuoretta.
Silppua sipuli ja pekoni, suikaloi paprika. Paista pannulla voissa kypsiksi. Lisää loppuvaiheessa broilerinpalat.
Sekoita munat ja kerma, mausta.
Laita sipuli-pekoni-paprika-kanasilppu voidellun vuoan pohjalle,(minulla oli korkeareunainen pyöreä vuoka.)
kaada päälle muna-kermaseos. Lopuksi ripottele juustoraaste päälle. Ei haittaa, vaikka kasvikset eivät täysin peity kerman alle, se kuohuu uunissa.
Paista 200 asteessa 40 min. Nauti ihanasta makuelämyksestä!
Yhden annoksen HH 8g. R 68,7g, P 29,9g
Kommentit