Ja huomenna punnituspäivä! Nyt jo jännittää, että onko se paino tosiaan virallisestikin alle 110 kg, kuten vaaka on jo näyttänyt pari päivää!

M:n kanssa meni eilinen päivä oikein mukavasti, lakanoiden välissä suurimmaksi osaksi. Ja kaloreita kului. Semmoinenkin huomio tuli tehtyä, että ketoosissa olevan kaverin hiki sekä genitaalialueet maistuvan yllättävän pahalle. Kitkerää ja jälkipolttoista, mutta niin tervetullutta. Kyllä ketoosissa on kivaa!

Maltettiin syödä vasta viiden jälkeen, silloin oli minun aamiaisestani kulunut jo kymmenen tuntia. Nälkä ei ollut vieläkään, eikä edes heikottanut sen kaiken peuhaamisen jälkeen! Täytyy taas todeta, että _uskomatonta_. M:n kanssakin puhuttiin, että ei tätä VHH-ruokavalion toimivuutta usko, ennenkuin itse kokeilee. Vähän absurdilta tuntuisi selittää ihmisille, että juu, vaihdoin kevyttuotteet ja kokojyväleivät laardiin ja kermaan, ja nyt voin paljon paremmin ja laihdun. Voi Hanna Partanen, kun tulisit minun jääkaappiani tarkastamaan! Menisi varmasti jauhot suuhun, ja niin joutaisi mennäkin. On sillä virallisterveellisellä ruokavaliolla jojoteltu jo ihan tarpeeksi, nyt on muutoksen aika!

Huomenna lähden ystäväni mökille uimaan ja saunomaan, pitää tehdä aamulla mantelileipiä evääksi, kun viivyn tiistaihin saakka. Voita ja kermaa  tietysti myös mukaan, ja ehkä juustoa. Heillä kun on 5% juustot käytössä, ja kahvin kanssa rasvatonta maitoa. No way, sanon minä nyt!

M lähti tänään kotiinsa, seuraavat treffit sovimme parin viikon päähän. Jännä nähdä, mitä muutoksia siihen mennessä on ulkonäössä tapahtunut, kun nyt jo huomasin hänen vatsakumpunsa pienentyneen. Kyttään tässä pilvirintamaa, minulla kun on pyykit ulkona, ja nyt näyttää juurikin sille, että on lähdettävä hakemaan lakanat sisälle. Palaan huomenna punnituksen merkeissä!