Ostin eilen Prismasta kolme eriväristä paprikaa, kun halvalla sain. Punaisen ja vihreän halkaisin ja täytin. Älkää ihmetelkö outoja grammamääriä, käytin jämiä tähän ruokaan.

Kaksi annosta

2 paprikaa

170 g sika-nautajauhelihaa (otin pakkasesta kypsää ja valmiiksi maustettua)

20g meetvurstia

1 pieni sipuli

1 valkosipulinkynsi

1 rkl tomaattipyrettä

1-2 rkl tacomausteseosta

10 g voita sipulin paistamiseen

0,5 dl kermaa

2 rkl Creme Fraichea

2 dl juustoraastetta

Tee näin:

Halkaise paprikat ja poista siemenet ja muut sisuskalut. Paista pannulla voissa sipuli, valkosipuli ja jauheliha. Mausta tacomausteella (Santa Maria valmis tacoseos).

Lisää joukkoon kerma ja Creme Fraiche sekä vähän juustoraastetta (1/2 dl)

Täytä paprikat seoksella, tue vähän toisiaan vasten, että pysyvät pystyssä. Paista uunissa 225 asteessa puoli tuntia. Lisää loput juustoraasteesta päälle ja paista vielä 10 min.

Minulla paistui punainen ja vihreä paprika, enemmän tykkäsin vihreästä. Punainen maistui suorastaan makealle karpin suussa.

Yhden annoksen HH 7,4g, R 52,5g, P 31,7g kcal 630. Yhteen annokseen kuuluu siis kaksi puolikasta, ja niistä tuli todellakin täyteen.Olisin varmaan pärjännyt jopa yhdellä puolikkaalla.