Eilen ostin Siwasta viimeisen käyttöpäivän pekonia alennuksella. Toisen paketin pistin pakkaseen, ja toisesta paistelin aamiaiseksi 5 siivua. Lisäksi tein kahdesta munasta ja tilkasta kermaa munakokkelia. Maustoin kokkelin garam masalalla, mustapippurilla ja suolalla. Tuo garam masala sopikin siihen loistavasti. Tomaatin pupelsin vielä lisäksi. Harmitti, kun Siwasta oli vissyt loppu, pitää tänään kaupunkireissulla ostaa pari pulloa, kun tällä helteellä on tuo pelkkä veden juominen vähän niin ja näin.

Jäätelöä en sitten eilen illalla syönytkään, vaihdoin sen mantelileipään ja kinkkuun. Suolaista vaan teki mieli, eikä jäätelöä ollenkaan. Valvoin kuumuuden takia yhteen saakka lukien John Steinbeckin Hyvien ihmisten taloa. Usein on pitänyt tuo klassikko lukea, ja nyt, kun en ole kirjastossa viitsinyt käydä, nappasin sen kirjahyllystä ja aloitin.

Paino on 400g enemmän kuin maanantaina, itse asiassa heti tiistaina oli tuo nousu näkyvissä. Uuh, taitaa olla helteen aiheuttamaa turvotusta, kun ei vaan huvita lähteä liikkumaan tuonne paahteeseen. Odotan innolla ukkosta, jota ehkä on luvassa tänne kaakonkulmalle tänään ja huomenna.