Ensinnäkin kiitos Satulle kommentista ja kannustuksesta!

Eilen kokkasin tälläistä pannaria karppaus.infon Ninnisen ohjetta mukaellen:

neljä annosta

6 keskikokoista munaa

250 g raejuustoa

150 g juustoraastetta

50 g voita sulatettuna

250 g sika-nauta jauhelihaa

1/2 pkt pekonia silputtuna

1 sipuli silputtuna

pieni tölkki tomaattipyrettä

Aurajuustokin sopii joukkoon, sitä laitoin tonnikalaversioon.

mausteita: valkosipulia, mustapippuria, mietoa chilijauhetta, pizzamaustetta.

Paista jauheliha, pekoni ja sipuli. Sulata voi kasarissa. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada leivinpaperilla päällystetylle reunalliselle uunipellille.

Paista 200 asteessa puoli tuntia.

Yhden annoksen makrot: HH  2,4g

                                                 R 47,5g

                                                 P 42,8g

                                         KCAL  605

Todella hyvää pannaria tuli, puoli pellillistä syötiin eilen M:n kanssa, ja tänään lounaalla loput salaatin kanssa. Kovastihan tuossa on proteiinia, mutta ei ole hiilareilla pilattu ainakaan.

Perjantaina tein itselleni samaisen pannarin puolittamalla annoksen ja laittamalla jauheliha-pekonitäytteen sijaan purkillisen tonnikalaa. Paistoin sen piirakkavuoassa ja hyvin onnistui sekin.