Ensinnäkin kiitos Satulle kommentista ja kannustuksesta!
Eilen kokkasin tälläistä pannaria karppaus.infon Ninnisen ohjetta mukaellen:
neljä annosta
6 keskikokoista munaa
250 g raejuustoa
150 g juustoraastetta
50 g voita sulatettuna
250 g sika-nauta jauhelihaa
1/2 pkt pekonia silputtuna
1 sipuli silputtuna
pieni tölkki tomaattipyrettä
Aurajuustokin sopii joukkoon, sitä laitoin tonnikalaversioon.
mausteita: valkosipulia, mustapippuria, mietoa chilijauhetta, pizzamaustetta.
Paista jauheliha, pekoni ja sipuli. Sulata voi kasarissa. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada leivinpaperilla päällystetylle reunalliselle uunipellille.
Paista 200 asteessa puoli tuntia.
Yhden annoksen makrot: HH 2,4g
R 47,5g
P 42,8g
KCAL 605
Todella hyvää pannaria tuli, puoli pellillistä syötiin eilen M:n kanssa, ja tänään lounaalla loput salaatin kanssa. Kovastihan tuossa on proteiinia, mutta ei ole hiilareilla pilattu ainakaan.
Perjantaina tein itselleni samaisen pannarin puolittamalla annoksen ja laittamalla jauheliha-pekonitäytteen sijaan purkillisen tonnikalaa. Paistoin sen piirakkavuoassa ja hyvin onnistui sekin.
Kommentit