Muunsin vähän karppaus.infon resepteihin Eofiksen kehittelemää laatikkoruokaa. Tässä siis entisen herkkuruokani jauheliha-perunasoselaatikon karppi versio:
kaksi annosta
200g jauhelihaa (minulla oli nautaa)
iso kukkakaali (700g)
puolikas sipuli
50g juustoraastetta
40g voita kukkismuusin sekaan
voita paistamiseen
2 valkosipulinkynttä
1 rkl tomaattipyrettä
mustapippuria, paprikajauhetta, suolaa ja of course, pizzamaustetta
Paloittele kukkis höyrykattilaan ja keitä kypsäksi.
Paista jauheliha ja sipuli-valkosipulisilppu voissa, mausta tomaattipyreellä ja muilla mausteilla.
Soseuta kypsä kukkakaali sauvasekoittimella, lisää voi ja tarvittaessa suolaa.
Sekoita jauhelihat muusin joukkoon, kaada uunivuokaan, ripottele juustoraaste päälle.
Paista 200 asteessa 30 min.
Hiilareita yhdessä annoksessa on 8,3g, rasvaa 46,5g ja proteiinia 38,3g.
Tomaatti-sipulisalaattia teen vielä lisukkeeksi.
Kommentit