Vuosi alkoikin mukavalla kolmen kilon painonnousulla, kiitos jälleen kerran aaton juopottelun. Enää on jäljellä 1,5kg ylimääräistä, joten ei hätiä mitiä. Eiköhän jo vkl olla takaisin siinä, mistä ennen joulua lähdettiin. Pudotustahti on päivässä reilut puoli kiloa .

Liityin tuolla Kiloklubissa semmoiseen liikuntahaasteketjuun, jossa olisi tarkoitus liikkua 60 kertaa vappuun mennessä. Ihan hyvä kannustin tuo, liikuntaa on aina hyvä saada vähän lisää. Joulukuussa jäikin kävelylenkit liian vähäisiksi.

Tupakanpoltonkin yritän taas kerran lopettaa, kunhan nuo muutamat jäljellä olevat askit olen saanut käryteltyä. Ja tipaton tammikuu- haaste on totta kai menossa. Oikein terveellinen vuoden aloitus siis.

Eilen syötiin illalla karppipizzaa, tänään ajattelin iltaruuaksi tehdä jonkinlaista jauheliha-aurajuustopiirakkaa. Äsken söin lounaaksi voissa paistettuja kaali- ja kesäkurpitsasuikaleita, joihin pätkin loppuvaiheessa mukaan 5 nakkia ja ripauksen soijakastiketta.

Ai niin! Asiasta toiseen: löysin alennuksesta kummitytön helmikuisiin häihin aivan ihanan satiinimekon! Hintaa jäi vain kaksikymppiä, ja mikä parasta, koko L on juuri sopiva minulle!!Jippii!! Kyllä laihduttaminen kannattaa, kun kaupoilla käymisestäkin alkaa ihan nauttimaan! Niin ja btw, mekko _ei ole_ musta.

Olin muutes Ylen Aamusydämellä -ohjelman kuvauksissa jokin aika sitten, ja ohjelma tulee ulos ensi sunnuntaina. Vähän jännittää, kun en nyt tiedä sainko mitään järkevää sanottua koko nauhoituksen aikana. Laihduttamisesta siinä kuitenkin puhutaan. Minä kerron karppauskokemuksistani, ja toinen vieras, Kalevi, kertoo laihduttamisestaan Painonvartijoissa. Ylen Olotila-sivuilla on lisää juttua karppaamisesta otsikolla "3x kohtalona karppaaminen"  olotila.yle.fi/mina/terveys/3-x-kohtalona-karppaaminen Toimittaja on tehnyt mielestäni hyvän jutun, jossa on kolmen eri ihmisen näkökulma karppaukseen.