Eilen pyörittiin M:n kanssa kaupungilla viimeisiä alekamoja penkomassa. Ostin elämäni ensimmäisen pyöräilykypärän vitosella, nyt pitäisi vaan rohjeta laittaa se päähän kun lähtee polkemaan. Minun isoon päähäni kun ei kypärä tai lippis sovi sitten millään! Näytän tosi idiootilta, mutta menköön, sisältöähän sen on tarkoitus suojella, ja sehän on minulla priimaa. Farkkuja sovittelin hiestä märkänä aika monet, ja huomasin, että koko on muuttunut 52->48. Yksiäkään istuvia housuja en löytänyt, kaikissa yläreisi jää löpsöttämään ja pussittamaan liian löysänä. Odottelen vielä jonkin aikaa että saan tuota vatsaa pienemmäksi, niin ehkä sitten alkaa löytyä paremmin istuvia farkkuja.

Ostin punaista paksua joustosatiinia, ja yritän siitä tehdä yläosan jouluksi. Jotain korsetintapaista olisi haaveissa ommella, pitää etsiä kirjastosta käsityölehti jossa olisi kaavat valmiina. En osaa itse kaavoja tehdä, ei riitä hahmotuskyky semmoiseen kolmiulotteiseen ajatteluun.

Tänään on muuten toinen päivä ilman tupakkaa, eilen ostin viikon satsin Nicorette-laastareita. Ne tepsivät minulla hyvin, ei tarvitse tuskailla niksoissa, eikä mässyttää närästävää ja pierettävää purkkaa. Sen verran kipeät oli keuhkot eilen aamulla, että totesin tupakkalakon olevan paikallaan tässä kohtaa. Toivon, että tämä kerta onnistuisi, eikä ikinä enää tarvitsisi sauhutella sitä kakkaa.

Kyllä oli kurjaa nukkumaan käydessä eilen, kun ei M ollut enää siinä vieressä. Ihan hirveä ikävä valtasi mielen, ja vääntäydyin hänen puolelleen sänkyä nuuhkimaan tuoksuja. Nukahdin sitten M:n tyyny kainalossa, ja aamulla nousin tuttuun tapaan puoli seiskalta.