Heräsin klo 5.40, enkä saanut enää unta niin nousin ylös. M tuli eilen, ja nukkuu vielä. Olipa ihanaa saada M tänne pitkästä aikaa. Ei olisi millään malttanut illalla nukahtaa, kun sai olla oman kullan kainalossa ja jutella. Minulla on tuo unentarve niin vähentynyt, että herään aikaisin, vaikka valvoisin myöhempäänkin.

Eilinen kesäkurpitsalasagne oli tosi herkullista. Söin sen kanssa kukka- ja parsakaalia höyrytettynä ja voilla höystettynä. M tykkäsi myös lasagnesta, hämmästeli aivan, että miten voikin maistua niin aidolta! Tässä viikonlopun aikana on suunnitelmissa käydä kaupungilla ostoksilla. M aikoo hankkia kunnon vaa'an ja synttärilahjan kummitytölleen. Minä en hanki mitään, kun ei jälleen ole rahaa kuin muutama euro. Maanantaina tuleee lisää onneksi.

Paino oli tänä aamuna 105,3 kg, joten tämän viikon saldo on jo 700 g. Oujee, hyvin menee! En sitten tiedä, kuinka käy, jos tänään juomme viiniä, kuten oli vähän alustavasti puhetta. Toisaalta M:n kanssa on niin ihanaa selvin päin, että ei se viininjuonti sitä enää sen ihanammaksi tee. Tilanne on vähän fifty-sixty, ehkä otan, ehkä en.