Huomenna lähden tyttäreni kanssa ulkokirppikselle myymään. Ensin ajattelin, etten viitsi lähteä, kun ei ole oikein mitään myytävää, mutta kas kummaa! vaatekaappien sisältöä peuhatessa tuli iso Ikean kassi täyteen, ja kirjoista toinen mokoma! Varastossa on vielä käymättä, enkä yhtään muista, mitä sieltä saattaa vielä löytyä. Rahat on kyllä niin vähissä nyt, että täytyy ihan toivoa, että kauppa kävisi huomenna. Ajateltiin lähteä jo viideltä, niin saadaan hyvät paikat.

Tein huomiseksi treffit karppaus.infosta tutuksi tulleen matamin (nikki) kanssa, vähän jännittää, sokkotreffit sentään. Olen innoissani tapaamisesta, ja luulenpa, että hauskaa tulee olemaan. Minulla kun ei täällä opiskelupaikkakunnalla ole omanikäisiäni kavereita, niin olisi tosi mukavaa löytää sellainen. Ja vieläpä karppaaja!

M tulee illalla, ja lähtee yöllä pois, hän on kuskina siskolleen ja tämän miehelle. Uimassa ainakin käydään, ja ehkä teen Tacopiiraan vieraiden kunniaksi, kun E ja J jäävät myös yöksi.

Eilen olin jo päättänyt lopettaa tupakanpolton, kun laskin, kuinka paljon se maksaa kuukaudessa. Eihän siitä mitään tullut, läksin pyörälenkille, joka vei tullessa Siwan ohi, ja se olikin aika pitkälti sitten siinä. Vähän kassapoikaa nauratti, kun ostin tupakkaa, ja kehuin juuri olleeni puolitoista tuntia tupakkalakossa. Voi daa-a! Tupakka on paha, tupakka on paha, tupakka on paha...