Eilisestä on paino laskenut puoli kiloa, eli lukema on 106,6kg. Koetin miettiä, mitä tein eri tavalla alkuviikkoon verrattuna? Proteiinin määrä oli eilen pienempi, ja rehujen määrä suurempi kuin kertaakaan tällä viikolla. On se varmaan uskottava viisaampia, kun ne sanovat, että liika proteiini jumittaa painoa. Sitä pitäisi syödä 1 - 1,5g ihannepainokiloa kohti, eli minun tapauksessani 60 - 90 grammaa päivässä. Alle sadan olen yleensä päässyt, mutta eilen vain 60g.

Illalla ei ollut nälkä, joten söin voimanteleita sen "kunnollisen iltaruuan" sijaan. Voimantelit ovat M:n mielestä suorastaan extreme-ruokaa, jota hän ei ole vielä uskaltanut/pystynyt kokeilemaan. Ruokalajihan valmistuu niin, että otetaan manteli käteen ja vedellään sillä voipaketista kunnon nokare mukaan. Sitten ei kun ääntä kohti. Voita sain menemään 20g, ja manteleita 40g.

Tänä aamuna söin mantelileivän voilla, salaatinlehdillä, kinkulla, tomaatilla ja majoneesilla päällystettynä. Vähän on alkanut aamuisin ruoka tökkiä, vaikka olen aina ollut aamupalaihminen. Tuntuu, että pelkällä kermakahvillakin pärjäisin, mutta tottumus ajaa syömään aamupalan.