Ihan mahtavasti on mennyt tämä viisi päivää ilman tupakkaa. Olen lenkkeillyt ahkerasti joka päivä, ja painokin on laskusuunnassa. Viikonloppuna pitäisi alkaa tehdä opinnäytetyöhön liittyviä juttuja, mutta tämän perjantai-illan pyhitän ihan vaan laiskottelulle. Tai noh, onhan tuolla koneellinen pyyhkeitä peseytymässä, mutta sitä ei lasketa.

Salkkarien jälkeen lähden käymään koulukaverilla katsastamassa hänen kirpparille menevät vaatteensa, jos vaikka haluaisin sieltä jotain. M:n kanssa ei nähdä tänä viikonloppuna, mutta kohtahan hän muuttaa tänne asumaan kanssani, joten yhteiseloa on tiedossa toivottavasti loppuiäksi.

Paistoin eilen uunissa kolme kanankoipea, ja teen niistä ainakin salaattia ja kenties jonkun gratiinin vaikka ruusukaalien kanssa. Katsotaan nyt, mitä mieleen juolahtaa huomenna. Tänä iltana en taida syödä enää mitään, kun tuossa viiden maissa söin tukevan aterian lisäksi vielä kupillisen pähkinöitä. Ostin muuten eilen auringonkukansiemeniä, kun ne sopivat niin moneen leivonnaiseen ja maistuvat ihan sellaisenaankin.